Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOpprette konto og logg inn
Opprett bruker og bli med i en eksisterende organisasjon

Lær hvordan du oppretter brukeren din for å bli med i en eksisterende organisasjon

Fredrik Muri Slettestøl avatar
Skrevet av Fredrik Muri Slettestøl
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har mottatt en e-postinvitasjon fra SourceMagnet om å opprette kontoen din, følg disse trinnene for å opprette brukeren din i en eksisterende organisasjon.

I invitasjonseposten, følg lenken.

SourceMagnet vil åpnes i nettleseren, med informasjon om invitasjonen du har mottatt.

Klikk på Registrer deg eller vel Logg inn, hvis du allerede har en SourceMagnet konto.

Skriv inn nødvendig informasjon og aksepter personvernerklæring og avtalevilkårene for tjenesten. Klikk Neste når du har skrevet inn nødvendig informasjon.

Klikk på knappen Klikk her for å godta invitasjonen for å koble brukeren din mot eksisterende organisasjon i SourceMagnet. Du vil nå bli logget inn i løsningen.