Gå til hovedinnhold
Alle samlingerOpprette konto og logg inn
Opprett en SourceMagnet konto

La oss komme i gang...

Fredrik Muri Slettestøl avatar
Skrevet av Fredrik Muri Slettestøl
Oppdatert over en uke siden

💡Per i dag må du ha en invitasjon for å kunne opprette en konto i SourceMagnet

Du vil motta en invasjon fra en av våre kunder for å registere en konto i brukerkonto i SourceMagnet

1. Sjekk eposten din for å finne invasjonseposten fra SourceMagnet. Husk å sjekke spam mappen hvis du ikke finner eposten.

2. Klikk på linken i eposten for å opprette en bruker. Linken er personlig og kan ikke deles.

3. Klikk på Opprett konto

💡Dersom du har en konto allerede? Klikk logg inn.
Informasjon om innlogging finner du i denne artikkelen.

4. Vennligst følg stegene for å opprette en konto med brukernavn og passord.

Klikk på Neste for å fullføre opprettelse av bedriften og brukerkontoen din i SourceMagnet.